VV7 - Ádám ráhajt Fannira

VV7 - Ádám ráhajt Fannira

VV7 - Ádám ráhajt Fannira

A Valóvilág7 oldalán Fanni és Ádám képeit választották győztesnek a villa erotikus fotózási versenyén. Fanni olasz tésztát, Ádám pedig töltöttkáposztát fogyasztott a nyereményként kapott romantikus vacsorán a pezsgő mellé.

Koccintással kezdi a nyereményvacsorát a pihiszobában a fotóverseny győztes párosa, Fanni és Ádám. Egyfolytában osztják egymást, mint valami romantikus vígjátékban, ahol a jelenet végére szexbe fullad a kajacsata.

Fanni ki tudja, hányadszor mondja el Ádámnak, mennyire bejön neki, csak a srác belső értékeivel vannak gondjai.

Vőlegénye is Reni ellen szavazna

Ádám folyamatosan Dennisre fogja, miért nem közeledik hozzá, amit a lány is érthetőnek gondol, bár ő eddig azt hitte azért, mert Dóri tetszik neki.

Mert Dóri olyan gyönyörű!

- hangzik el a földről elrugaszkodott kijelentés. Fanni önértékelési zavarral küzdhet, kövérnek és csúnyának látja magát, amiből a kövér jelző biztos nem állja meg a helyét.

A romantikus vacsorát a szaunában folytatják egy kis masszázs közbeni társalgással. Fanninak tetszik, hogy Ádám egyre jobban hasonlít beköltözéskori önmagára. Hosszan beszélgetnek, bár a bejátszás szerint inkább csak Ádám beszél és pendít meg egyre mélyebb és aljasabb húrokat.

Dennisre tereli a témát, aki folyamatosan alázza Fannit, ő pedig ezt nem veszi észre. Fanni erre nem tud hogy reagálni, csak hebeg-habog. Ádám figyelmezteti, hogy nem szabad senkiben sem megbízni. Aztán terelés gyanánt rákérdez, hogy együtt alszanak-e ma este? Fanni burkolt válaszából kiderül, hogy nagyon szívesen odatolná a fenekét a srác ölébe, csak „félreértenék mások”.

Később a fürdőszobában, míg Ádám fogat mos, ismét összefutnak és megbeszélik, hogyha véletlenül Reni őt hívná párbajra és a lányt kiejtve győztesként visszajön, akkor randiznak.

Másnap reggel Dennist nagy büszkeség önti el mikor megtudja, hogy Ádám és Fanni nem töltötték együtt az éjszakát. Zsu pedig végképp leírja Ádámot, mikor bevallja a csapatfőnöknek, hogy valóban tetszik neki Fanni. 

2014/12/19 : ValoVilag4 Szólj hozzá!
Való Világ 7 - Vőlegénye is Reni ellen szavazna

Való Világ 7 - Vőlegénye is Reni ellen szavazna

Való Világ 7 - Vőlegénye is Reni ellen szavazna

A helyzettől elvárható módon reagált Reni erotikus fotózás alatti szereplésére vőlegénye Norbert, aki nem rejtette vékaalá véleményét. Azonnal hazaküldené Renit a villából.
 

vv_reni.jpg

A Bors érte utól Reni vőlegényét Norbertet és kérdezte meg véleményét a napokban lezajlott villabéli erotikus fotózásról. Akkor lettünk volna meglepettek, ha a vőlegény elismerően dicséri leendő arája önmegvalósításra való törekvését.

2014/12/18 : ValoVilag4 Szólj hozzá!
VV7: Erotikus képek galéria

VV7: Erotikus képek galéria

VV7: Erotikus képek galéria

image_10198210.jpg

2014/12/18 : ValoVilag4 Szólj hozzá!
VV Fanni terhes?

VV Fanni terhes?

VV Fanni terhes?

nevtelen.png

2014/12/18 : ValoVilag4 Szólj hozzá!
VV7: Amit a főnökről tudni kell

VV7: Amit a főnökről tudni kell

VV7: Amit a főnökről tudni kell

Bár kérlelhetetlen szigorától rettegnek a villalakók, az életben kenyérre lehetne kenni a ValóVilág 7 Éjjel-Nappal Budapestet is megjárt munkafelügyelőjét, ismertebb nevén a Főnököt. De hogy lesz valakiből a Villa gazdasági életének feje?

A Főnök villamosmérnöki és közgazdasági végzettséggel rendelkezik, és bár oktatóként is tevékenykedett,  sosem vágyott igazán a szereplésre, és amatőr színjátszói tevékenységet sem folytatott. Egészen néhány évvel ezelőttig, amikor barátai addig győzködték, hogy ezt az orgánumot kár volna elpazarolni csupán műszaki tudományok fejtegetésére, hogy végül beadta a derekát, és jelentkezett a Gyanú árnyékában castingjára.
 

 
A műsorban végül egy összeférhetetlen, antiszociális családapa szerepét osztották rá, ami állítása szerint teljesen ellentétes a valódi természetével, ő ugyanis társaságkedvelő személyiség, és nagyon szeret beszélni. Egy évekkel ezelőtt őt ért pszichés trauma azonban segített az antiszociális karakter megformálásában, úgyhogy innen egyenes út vezetett az Éjjel-Nappal Budapestbe, onnan pedig a VV6-ba.
 
Megtiszteltetésnek érzi, hogy a hetedik szériában is tovább viheti a Főnök szerepét, amit igyekszik empátiával ellátni, még ha olykor keménynek és lelketlennek tűnő feladatai is vannak. Hogy mennyire hálátlan szerep is a villalakók irányítása, az kiderül a ma esti összefoglalóból!    

(valovilag.hu)

2014/12/13 : ValoVilag4 Szólj hozzá!
VV7 Első párbaj : VV Zsu - VV Vikcsu

VV7 Első párbaj : VV Zsu - VV Vikcsu

VV7 Első párbaj : VV Zsu - VV Vikcsu

vv-zsuzsa-kihivas-parbaj-624x340.jpg

A 8 kiválasztójellel megtorpedózott villalakó a saját bevallása szerint megfogadta a VV-győztes Attila tanácsait, és a szíve helyett az eszére hallgatott, mikor Vikcsunak adta a kék kendőt.

A lány a szokásoknak megfelelően percekig ecsetelte a kapcsolatát a többiekkel, sorolta fel a sérelmeit, majd a végén Vikcsura tette a kendőt.

– Nem tudok bízni benned többé – mondta Zsuzsa a lánynak.

A szombathelyi versenyzőt nem lepte meg, hogy őt hívta párbajra Vikcsu.

– Számítottam rá, én ugyanolyan véleménnyel vagyok Zsuról, mint ő rólam. Akinek helye van itt a villában az jön vissza – Vikcsu

2014/12/07 : ValoVilag4 Szólj hozzá!
VV Fanni beavat a paplan alatti titkokba

VV Fanni beavat a paplan alatti titkokba

VV Fanni beavat a paplan alatti titkokba

ff.png

2014/12/02 : ValoVilag4 Szólj hozzá!